Právě se nacházíte:

Beskydská pivní stezka

Beskydská pivní stezka vás provede malebnou krajinou mezi kopečky a údolími tohoto pohoří. Stezka propojuje malé i velké pivovary, kde můžete poznat odlišnost barev, chutí a historie tohoto zlatavého moku.

Turistům se tak nabízí možnost při svých výletech po Beskydech navštívit místní pivovary, ochutnat a poznat způsob přípravy mnoha druhů piv.
 
Čekají vás malebné vesničky i městečka se stylovými restauracemi, historické a přírodní památky, živé tradice. A nejen to – během celého roku pořádají pivovary v Beskydech řadu akcí pro veřejnost, hodových a pivních slavností, exkurzí do výroby. Beskydská pivní stezka je nejen cestou za poznáním Beskyd, ale také putováním za pivem a lidmi, pro které je výroba piva a odhalování její historie nejen povoláním, ale zároveň i zálibou.
 
Při návštěvě pivovarů můžete hodnotit, jak vás pivo oslovilo, jak vám zachutnalo, jak vás překvapilo. Můžete pak svým hlasem na www.beskydy-info.cz vybrat nejzajímavější, nejchutnější nebo nejpřekvapivější pivo Beskyd. Jednou ročně pak z hlasujících bude vylosováno pět z vás, kteří získají zajímavé ceny věnované beskydskými pivovary.