Právě se nacházíte:

Hotel Afrika

V hotelu Afrika naleznete příjemné zázemí po náročném pracovním dni, golfovém turnaji na Čeladné, Ropici, Ostravici, nebo po celodenním lyžování v Beskydech. Umístění hotelu na návrší vám otevře krásný výhled na blízké pohoří a moderní interiér, vybavený doplňky a zajímavými předměty s africkou tématikou vám dá pocítit nevšední atmosféru černého kontinentu. 

Originální umělecky zpracované fotografie z národního parku Etosha na severu Namibie zdobí každý pokoj a obrazy malované olejovými barvami na plátně umělecké galerie Fine Art Gallery z Kapského města dotvářejí prostor chodeb a recepci. Komfortní ubytování v africkém stylu nabízí 3 jednolůžkové a 25 prostorných dvoulůžkových pokojů, vybavených internetem, LCD televizory, minibary, trezory a moderními koupelnami se sprchami či vířivkou, stylová restaurace Jiný svět a nadstandardní relaxační a sportovní centrum Fitpoint jsou garancí, že i o vaše další potřeby bude skvěle postaráno.
 
Decentní restaurace Jiný svět vás okouzlí útulným příjemným prostředím s atmosférou irského pubu a klasických britských klubů. V části Irish pub vás zaujme pravá keltská architektura, a za popíjení piva Guiness nebo tradičního Radegastu můžete na velkoplošné obrazovce sledovat sportovní zápasy, či se bavit házením šipek do orginálního anglického sisalového terče.