Právě se nacházíte:

Relaxace v aquaparku Olešná

Moderní relaxační centrum v Olešné je umístěno v ideálním prostředí přehrady Olešná ve Frýdku-Místku s výhledem na panorama Beskyd a Lysou horu. Areál nabízí návštěvníkům možnost rekreace a relaxace pro volné chvíle v letním aquparku, součástí komplexu je ale také krytý aquapark.

V bezprostřední blízkosti areálu se nabízí možnost ubytování v chatkách, campu, či hotelu. V prostředí přehrady si přijdou na své milovníci vodních sportů, rybaření, cykloturistiky a výletů do okolí.
 
Letní Aquapark Olešná - zahájil provoz 1. června 2005 a patří mezi největší a nejmodernější nerezové aquaparky v České republice. Nabízí prostor pro rekreaci a relaxaci občanům města i blízkého okolí. Je umístěn v příjemném prostředí přehrady Olešná ve Frýdku-Místku s výhledem na panorama Beskyd a Lysou Horu. Aquapark nabízí tobogány, skluzavky, plavecký, relaxační a dětský bazén, masážní lavice, večerní koupání s laserovou show, pravidelné hodiny aqua-aerobiku, spinning open air, hřiště pro nohejbal a plážový volejbal.
 
Krytý Aquapark Olešná - zahájil provoz 30. listopadu 2006,  je součástí  jedinečného  komplexu Aquaparku Olešná, který je schopen celoročně poskytnout nezapomenutelné zážitky dětem i dospělým. Z mnoha atrakcí můžeme představit divokou řeku, tobogán s videoprojekcí, proudový kanál nebo dětský koutek pro nejmenší. Pro milovníky sauny je jich zde připraveno celkem 5. Krytý aquapark je otevřen celoročně denně.